שתל על האף

דיון מתוך פורום  סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)

27/12/2014 | 06:55 | מאת: אורלי

שלום, יש לי שתל על האף מזה כ 3 חודשים בעקבות ניתוח מוז. השתל נראה כטלאי עגול ומעט עבה על כנף האף. צורת האף כלל לא נפגעה. אנשים שואלים אם זו כוויה, גם כשאני מנסה להסתיר במייק אפ. אני מעסה את המקום עם שמן זית. מתוך הניסיון שלך, מתי צפוי השתל להתמזג עם יתר האף ולא להיראות כטלאי? האם יש לך "טיפים" להחלמה/ שיפור המראה? תודה.

שלום לך לצלקות ובכללן לשתלי עור לוקח זמן להחלים, אנו מעריכים כשנה עד שזה מקבל את המראה הסופי במהלך שנה זו הצלקות דינמיות וניתן להשפיע עליהן אם ע"י עיסוי ומשחות כמו קלוקוט יש תחום שלם של טיפול בצלקות בלייזר זה תחום פרטי, לא מוכר ע"י הקופות הרופאים העוסקים בתחום מדווחים על שיפור משמעותי אין לי דעה ברורה בנושא בהצלחה

מנהל פורום סרטן העור וניתוחי מוז (MOHS)