המשך כאב בחזה, ותודה על הסבלנות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

18/07/2012 | 16:19 | מאת: נירה המשך מ14.7

כתבתי לך ב.14.7 החלטתי לשאול אותך שוב, כיוון שבגלל שהTSH בעבר היה סביב ה-4 ,והרופאה רצתה, שיהיה סביב 2-3 לכן קבלתי יוטירקס מזה כמה חודשים והיום עשיתי בדיקה: TSH=0.6 FT4=20 שאלתי האם ערכים כאלו משמוש בתרופה, שהספיגה שלה חזקה מהקודמת שקבלתי( בעבר קבלתי אלטרוקסין החדש), עלולים לגרום לתופעות, שאני מרגישה לחץ וכאבים בחזה ודפיקות לב? האם זה השפיע על התוצאות של ארגומטריה, הולטר לב ואקו? האם זה גם משפיע על לחץ הדם? המון, המון תודה על הסבלנות והעזרה !!!!!

הי, לפי בדיקות הדם, הרושם שניתן להוריד את מינון התרופה כדי שרמות הT4 יחזרו לנורמה. רמות כאלו יכולות לגרום לדפיקות לב . תלונות אלו יחלפו כאשר הרמות יתנרמלו. בהצלחה

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)