RBB Block + Chest Pain

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

27/10/2016 | 22:03 | מאת: א.ר

שלום רב, בן 37. ברקע, רפלוקס אזופגיאלי ויתר כולסטרול. מטופל בנקסיום וליפיטור 40 מ"ג. החלו להופיע במשך יומיים כאבי ממוקדים בחזה צד שמאל המופיעים לסירוגין (באים ונעלמים), ללא הקרנה וללא תסמינים נוספים. ביצעתי אק"ג, אשר פוענח כתקין, ללא איסכמיה. אך נמצא RBBB. פעם ראשונה שאובחן חסם הולכה זה ולא ידוע עליו מאקג בעבר. האם יש צורך לבצע בירור נוסף לאור הממצאים? תודה רבה.

שלום רב, הסיפור שלך נשמע מעט מטריד. כאבים בחזה חדשים, תמיד דורשים בירור. ממליץ לפנות לבדיקת רופא, עדיף קרדיולוג לצורך בירור ד"ר ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)