צינתור ימני האם הינו חובה במצבי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

25/04/2015 | 04:36 | מאת: דוד

הרקע הכללי הידרוצפלוס מימן הוכנס שנט פעמיים ראשונה מימין בגיל חצי שנה שני בגיל 16.5 משמאל השמנת יתר יתר לחץ דם עישון בעבר הפסקה לפני חצי שנה מוחלטת המיפרזיס ימני מחלה רסטרקטיבית ראתית בירור שנעשה LAC RVVT 1.45 כאשר INR 2.67 הוחלף הכדור עליית באנזימי כבד חלבון C 51% B12 TEH תקינים האם יש צורך בצינתור ימני עקב מה שסיפרתי האם ניתן לעשות אותו מיד שמאל מה ההשלחות לריאה האם יכולה לקרוס במהלך הטיפול האם פעולה זו תפגע לי בהיבט התעסוקתי הרופא המטפל פרופסור שמואל פוקס

שלום רב, המצב הכללי שאתה/את מתארים מורכב. זהו לא מצב שמתאים לייעוץ אינטרנטי. בגדול, צינתור ימני מבצעים מהצוואר או מהרגל. המצב הרפואי שהצגת לא משפיע מאוד על הצינתור עצמו. השאלה החשובה היא מה המטרה. מה חושבים להראות בצינתור. אם יש שאלה טובה, אז ניתן לשקול לבצע את הצינתור בהצלחה ד"ר ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)