בדיקת סי טי בטן עם חומר ניגודי לאחר צינתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

03/02/2015 | 15:31 | מאת: יעלה

תודה לתשובתך המהירה והמפורטת.רציתי לשאול שאלה נוספת בסוף חודש פברואר השנה אני צריכה לעבור צינתור קבעו לי תור לסי טי בטן עם הזרקת חומר ניגודי של יוד בתחילת מאי.האם מספיק לחכות חודשיים כדי לבצע את הבדיקה לאחר צינתור או שעלי להמתין יותר זמןעל מנת לבצע את בדיקת הסי טי בטן?ושוב תודה לתשובתך. יעלה

שלום רב, ההמתנה בין הבדיקות תלויה בתפקודי הכליות שלך. אנחנו בדרך כלל ממליצים הפרש של מספר שבועות אם אין דחיפות רפואית לכן, חודש נשמע נהדר בהצלחה ד"ר ירון ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)