ניתוח "פילונידל סינוס" לאחר צינתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

11/08/2020 | 02:30 | מאת: אריאל

שלום בן 54, לפני ארבעה חודשים עברתי צינתור (מתוכנן)בו הוכנסו לי 2 סטנטים משחררי תרופה ומאז אני נוטל אספירין 100 קבוע ופלויקס 75 למשך שנה. אני צריך לעבור ניתוח "פילונידל סינוס' עקב התפרצויות חוזרות , כמה זמן אחרי צינתור מקובל לבצע ניתוח ומה ההנחיות לגבי הפסקת נטילת כדור/ים לדילול הדם אם בכלל ? האם ניתן להפסיק לגמרי פלויקס אחרי חצי שנה ? תודה ..

שלום, זו החלטה ספציפית שהקרדיולוג שלך צריך לעשות לפי סיבת הצינתור , כמות הסטנטים שהכניסו לך וכו' בגדול, אם הניתוח דחוף, אנחנו מאשרים להפסיק לשבוע טיפול אבל זהו החלטה שצריך להתבצע מול הרופא שלך בהצלחה!

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)