תיקון מסתם מיטרלי או החלפה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

18/12/2019 | 22:20 | מאת: סאם

ערב טוב שאלה קטנה .. הרם אחרי תיקון מסתם מיטרלי או החלפה שעבר בהצלחה הבעיה אמורה לחזור ? והאם ספורטאי שהתאמן שנים (אופניים) אחרי תהליך כזה יוכל לחזור לפעילות גופנית מאומצת אבל בצורה הדרגתית לאט לאט ? אחרי החלפת מסתם מיטרלי האם יש סיכון בלעסוק בפעילות גופנית כמו אופניים בשילוב עם תרופות מדללות דם כמו אספרין? לקריאה נוספת והעמקה

שלום, בעיקרון, הבעיה לא צריכה לחזור אבל לפעמים היא חוזרת . לגבי פעילות גופנית, כל עוד היא הדרגתית, אין הגבלה כולל עם אספירין לילה טוב פרופ' ירון ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)