בדיקת cta לאחר בדיקת מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

12/06/2019 | 06:05 | מאת: עידן

שלום אני בן 53. בבדיקת מאמץ שעשיתי התגלתה איסכמיה. נשלחתי לצינתור, קופ"ח החליטה לשלוח אותי לבדיקת cta לפני צינתור. האם קרו מקרים, שבדיקת מאמץ הראתה איסכמיה, ובבדיקת cta נשללה הבעיה? חוץ מזה יש לי תופעה משונה משבוע שעבר. החדר ממוזג וממש קר בלילה. אני מתעורר בלילה מזיע מאד, צריך להחליף בגדים ומצעים, דבר לא רגיל אצלי. יש קשר לזיעה והמצב שהתגלה? תודה

שלום רב, לפעמים CTA במצבים כאלו מראה שהכל בסדר ואז נחסך לך צינתור רגיל. כל מקרה לגופו. ממליץ להתייעץ עם הקרדיולוג שלך פרופ' ארבל

12/06/2019 | 13:17 | מאת: עידן

תודה על התשובה.. ולגבי הזעה יש קשר?? תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)