דקירות בחזה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

02/12/2018 | 15:04 | מאת: לי

שלום דר הנני בת 27 עם שני תינוקות יש לי תת פעילות בלוטת התריס מאוזנת ב 100מ"ג מאתמול בשעה 3:30 לפנות בוקר התחלתי להרגיש דקירות בצד שמאל של החזה קשה לי לקבוע את מיקום הדקירות אבל הם בצד שמאל נוטים קצת למטה קרוב לשד . כשהתעוררתי הכל היה בסדר עד לפני שעה אני שוב מרגישה דקירות קטנות הולכות וחוזרות וזה ממש מלחיץ . לא פניתי לרופא המשפחה מסיבה שהוא מתייחס לכל דבר כאל מתח נפשי כיוון שאני מאוד היפוכודנרית . רציתי לשאול האם נשמע כמו אירוע לבבי וצריך בירור בהקדם ?

שלום רב, קשה לדעת מהתיאור שלך. לא נשמע מפחיד אבל ממליץ בחום על בדיקת רופא היום כדי לשלול בעיה כלשהי

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)