שאלה גגגגגגגגגגגגגגגגג

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

07/06/2018 | 20:42 | מאת: דן

שלום בן 43 חולה סכרת נעורים לא מאוזנת הייתי בבית חולים עקב הרגשת שריפה ביד שמאל וכאב המום בחזה אקג יצא תקין בדיקת טרפמנין הגבול עד 14 יצא 16 השתחררתי לאחר הבדיקות הייתי היום אצל קרדיולג שנתן אקו דפלר ומיפוי לב במאמץ ונתן לי לקחת כדור אספירין מיקרופירין 100 העם שנים רבות אני סובל מטסיות נמוכות בבדיקות דם ניתן לקחת אספירין גבול הטסיות מתחיל 150 אצלי תמיד 125.115 תודה

שלום רב, לאור התסיות הנמוכות שלך, הייתי ממתין עם האספירין. אם תהיה הוכחה למחלת לב, יש הצדקה לנטילת אספרין. לגבי שאר הבדיקות, אנחנו לא ממליצים על מיפוי לב בגיל שלך כי יש בזה קרינה גבוהה. ממליצים על אקו לב במאמץ או CT לב(פחות קרינה). בכל מקרה, ממליץ להתייעץ עם הקרדיולוג שלך, הוא תמיד יודע יותר. בהצלחה פרופ' ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)