צינטור - פרטי או בבית חולים ?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

04/06/2018 | 23:57 | מאת: יוסי

שלום , לאחר CTA עם ממצא של הצרות משמעותית ומאורכת ב LAD קריבני עקב רובד טרשתי מעורב , אמר לי הקרדיאולוג שהוא שולח אותי לצינטור בבי"ח כרמל בו הוא גם רופא בכיר . האם לא עדיף לצנטר פרטי (ביטוח בריאות פרטי ) מאשר בבית חולים ? האם כולם משתמשים באותו סטנס או יש סוגים טובים יותר ? תודה

הי, כיום, אין הבדלים בסוגי הסטנטים. כולם משתמשים בסטנטים מצופי תרופה. בי"ח נחשב טוב מאוד. הכי חשוב שיש לך קשר אישי טוב עם הרופא. אם יש לך, הייתי עובר את הצינתור איפה שנוח למצנתר בהצלחה

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)