Rephata האם יש המלצות חיוביות נאמר לי שאין תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

21/05/2017 | 15:19 | מאת: קוקוריקו

שלום רב, אני שנה וחודשיים אחרי צינטור עם 4 סטנטים במשך הזמן עד לפני חודש עם פלויקס קרדילוק2.5 אספירין לוסק וליפיטור 80 מלפני חודש התחילו כאבי שרירים דיפוזיים שהחמירו עם הזמן וגם הורדה של ליפיטור הדרגתית עד ל20 מג לא עזרה לפני שבועיים הפסקתי סטטינים אני עם לוסק אספירין וקרדילוק והומלץ לי על ידי מרפאת ליפידים על repatha בזריקות במקום סטטינים ,בעבר קרסטור גרם לנוירופתיה ברגליים, השאלה מה ידוע על הrephata והאם אפשר לפני זה לנסות דווקא סימבסטטין שלקחתי לפני הרבה שנין במינון נמוך ללא תופעות לוואי וללא הורדת כולסטרול .ldl עלה מאז הפסקת הליפיטור אחרי כשבוע מ57 ל90

שלום רב, רפטה זו תרופה שאנחנו משתמשים בה מזה מספר שנים. היא נמצאה מאוד בטוחה. הבעיה המרכזית שלה היא שהיא יקרה. ההחלטה על התחלה בתרופה זו מול האפשרות של לנסות עוד סטטין שאולי יעזור (לדגומא פרווסטטין) צריכה להתבצע עם רופא המטפל שלך ד"ר ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)