עייפות כרונית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

25/09/2013 | 16:59 | מאת: ליאור

שלום. אני בן 60 ובעברי אוטם שריר הלב עם פגיעה קלה מאוד בשריר הלב , עובד רגיל , מבצע פעילות גופנית כמעט כל יום , בדיקות אקו לב וארגומטריה לא השתנו מאז האוטם . בשנה האחרונה שמתי לב שמייד לאחר ארוחת צהרים אני רדום מאוד ונרדם למשך רבע עד כחצי שעה כאילו כל הדם זורם לקיבה ולכן אני עייף ונרדם . האם התופעה מוכרת , האם העיפות קשורה לאוטם שעברתי ואם לא מה זה יכול להיות . תודה

תופעה של עייפות היא תופעה שכיחה. לצערי, יש לה המון סיבות אפשריות ולכן קשה לי לנחש מה הסיבה. גורמים אפשריים: אנמיה, מתח נפשי, בעיה לבבית, ירידת סוכר וכו' ממליץ לפנות לרופא משפחה לצורך בירור

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)