כדור לחץ דם אנלדקס ונגיף הקורונה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

06/08/2020 | 10:19 | מאת: כדור לחץ דם אנלדקס

שלום! ברצוני לשאול את דעתכם בקשר לכדור לחץ דם אנלדקס האם עדיף להחליף את כדור אנלדקס בכדור אמלו כדי לא להסתכן עם נגיף הקורונה כ קראתי כדור אנלדקס והדבקות בנגיף יכול להחמיר את המחלה מה דעתכם תודה

בתחילת המגיפה היו הרבה אי בהירויות בנושא. מאז התפרסמו עבודות שמעידות על מחלה קשה יותר עם התרופה לעומת עבודות אחרות שמעידות שהתרופה דווקא יכולה להביא למחלה קלה יותר. כל האיגודים המקצועיים שבדקו את הנושא הגיעו להחלטה שיש להמשיך את הטיפול התרופתי ללא שינוי.

מנהלי פורום נפרולוגיה