שריפה קשה בעת מתן שתן שלא עוברתגודל כליה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

29/06/2020 | 01:22 | מאת: שיר

כבר חודש שריפה בשתן עשו תרבית נמצא חיידק אי קולי.החליפו כמה סוגי אנטיביוטיקה עם ציםרודקס היתה הקלה אבל עדיין סבל רב.נתנו עירוי אנטיביוטי פעמים שהקל מאד ליומים ואחכ הכל חזר.. החום 37.6כמה שבועות ודקירות במותן ימין אולטרסאונד כליה ימנית קטנה בגודל 8ועליה שמאלית 10.מה ה,יבה לצריבה הקשה שלא חולפת.והאם כליה קטנה זה בעיה

כליה קטנה אומר שהיא כליה חולה שאיבדה את התפקוד שלה. הימשכות חום 3 שבועות מחייב ברור וטיפול באישפוז אולי . נא לפנות לרופא משפחה/מוקד רפואה דחופה לבדיקה והכוונה

מנהלי פורום נפרולוגיה