אי ספיקת כליות חלקית וקורונה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

19/04/2020 | 16:28 | מאת: רונה

שלום רב אני בת 38, סובלת מאי ספיקת כליות חלקית ( קריאטנין בין 1.3 ל.1.4) ויתר לחץ דם. אני מאוזנת מבחינת לחץ הדם ומטופלת בכדורים ( טריטס). אני עובדת כמרפאה בעיסוק בהתפתחות הילד וגם בשני גנים של חינוך מיוחד. על פי ההנחיות החדשות בעניין הקורונה כנראה שאצטרך לשוב אל עבודתי בימים הקרובים. שאלתי היא, לאור מצבי האם מותר לי לשוב לעבוד? או שבכל מקרה אני נחשבת ככקבוצת סיכון ועליי להישאר בבית?

יתר לחץ דם, גם אם מאוזן, מהווה גורם סיכון. ולכן על פי הנחיית משרד הבריאות מומלץ שתשארי בבית

מנהלי פורום נפרולוגיה