קריטנין ונתרן מעט גבוה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

25/02/2020 | 19:29 | מאת: רוני

שלום רב אני במעקב קריטנין וזה ממשיך לנוע בין 1.3 ל 1.4 עכשו יצא 1.4 והנתרן 145.3 שהמקסימום צ"ל 145, שאר אלקטרוליטים בסדר, למה הקריטנין לא יורד ל1.1 - 1.2 , אני לוקח טרנקסל, נורבסק, קרדילוק,כדור שינה כל יום,האם יש כדור שמשפיע לרעה, אני מעט מודאג זה כבר היה לפני שנה ב1.6 וירד ל 1.1 בהורדת כדורים, נא תרגיעו אותי שזה לא חמור.האם דיאטנית קלינית יעזור ? אלך גם לנפרולוג שוב, אבל הם לא מתרגשים מ 1.4 כי שאר הבדיקות בסדר. תודה מראש אובד עצות.

איני יודעת מדוע הקראטינין לא יורד לערך תקין, אל אני מבינה שכבר נבדקת על ידי נפרולוגים שלא מצאו בעיה חריגה. התרופות שציינת לא נחשבות כפוגעות בכליות. במידה ואתה מבצע את הבדיקות בצום, כדאי לשתות כוס מים לפני ולבדוק האם זה משפיע על הערכים.

מנהלי פורום נפרולוגיה