רמות PTH גבוהות בדם

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

23/10/2019 | 22:41 | מאת: ROZA

שלום , בבדיקות דם : PTH 188.0 pg/ml CREAT-1.2 UREA-100 , סידן וזרחן , ויטמין D ( נולטת תוספת של ויטמין ) בגבולות הנורמה, תיפקודי בלוטות התריס בגבולות הנורמה , יש לי טור לנפלוג אנדוקרינולוג , רציתי לדעת איזה בדיקות דם ושתן נוספות כדאי לפני שאני מגיעה לנפרולוג , כדי שיהיה לו כמה שיותר מידע . תודה מראש , רוזה.

מומלץ לבצע איסוף שתן 24 שעות לקלציום וקראטינין, הדמיה ראשונית של הכליה (בשאלת נוכחות אבנים) וההדמיה של בלוטות הפרה-טירואיד.

מנהלי פורום נפרולוגיה