קצף בשתן מזה מס חודשים

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

23/10/2019 | 20:29 | מאת: קצף בשתן מקבלת חצי כדור של אנלדקס חצי כדור

דר שלום קצף בשתן מזה כמה חודשים מקבלת ללחץ דם חצי כדוראנלדקס מאז שהתחלתי לקחת את הכדור ככה נראה לי לא היה לפני קצף בשתן יש לי קוליטיס מחלות רקע ואוסטופרוזיס מקבלת אקלסטה פעם בשנה אודה לתשובתך

שתן קיצפי מתואר במקרים בהם יש הפרשה מוגברת מאד של חלבון בשתן כחלק מתסמונת נפרוטית. אנלדקס מפחית הפרשת חלבון בשתן. שתן קיצפי גם מדווח במטופלים עם מחלות מעי דלקתיות (יותר במחלת קרוהן עקב יצירת פיסטולה=חיבור בין מעי לדרכי השתן). בשתי המחלות בדרך כלל עוד ממצאים בבדיקות הדם,השתן וההדמיה. מומלץ לפנות לרופא משפחה ולהתחיליל ברור ראשוני שיכלול בדיקת רופא בדיקות דם כולל כימות הפרשת החלבון בשתן , סטיק שתן, ולשקול הדמיה.

מנהלי פורום נפרולוגיה