חלבון בשתן סביב 2 גרם באיסוף

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

03/09/2019 | 14:11 | מאת: רונית

שלום רציתי בבקשה לדעת אני בת 25 לוקחת 10 מג טריטייס להורדת חלבון אין לחץ דם גבוהה תפקודי כליות תקינים התחלתי את המחלה שהתגלת במקרה ב 2012 עם 400 מג חלבון ועכשיו באסוף 2 גרם המחלה היא c3gn בגלוי המחלה c3 20 ובשנה האחרןנה עלה ל60 אני מוטרדת מהחלבון האם יש עוד תרופות להורדת חלבון הרופאה רוצה לתת לי סלספט האם הוא מורידהחלבון?תודה רבה

סלפסט היא תרופה שמדכאת את מערכת החיסון.ככל הנראה הנפרולוגית שלך סבורה שההחמרה בפרוטאינוריה היא מישנית להתעוררות של המחלה. אין תחליף ליעוץ ןדיון אל מול הנפרולוגית המטפלת, או יעוץ לא וירטואלי לחוות דעת שניה.

מנהלי פורום נפרולוגיה