בדיקות דם כלליות לאחר נטילת כדורים

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

20/06/2019 | 23:36 | מאת: חן

שלום אני בן 31 נטלתי עד לאחרונה קלונקס 0.5 כנגד חרדות תקופה של כחודשיים ומשהו לקיחת כדור שתיים ולפעמים שלוש ביום שאלתי היא לא עשיתי בדיקות דם בתקופה הזאת של הנטילת כדורים אם אני יעשה עכשיו יהיה שינויים בבדיקת כימיה בדם ובבדיקות דם הרגילות ? אציין שלפני הנטילה עשיתי בדיקות דם רגילות וכימיה בדם ועוד בדיקות לב תריסיות שתן ועוד בדיקות אחרות כלליות שיצאו תקינות. האם בעקבות נטילת הכדורים ישתנו הרבה ערכים? אם אעשה בדיקות דם כלליות ?

קלונקס אינה תרופה נפרוטןקסית משמע אינה רעילה לכליה.

22/06/2019 | 01:27 | מאת: חן

אהלן כוונתי הייתה בכללי לבדיקות דם מקיפות לא רק לעניין הכליות האם אחרי נטילה של חודשיים ומשהו של כדורים של קלונקס 0.5 פעמיים שלוש ביום צריך לעשות בדיקות דם מקיפות לראות האם יש שינוי בערכים ? אציין שלפני הנטילה בדיקות דם ועוד בדיקות מקיפות אחרות תקינות

לא מכירה הנחיות למעקב אחר בדיקות מעבדה ספציפיות בנטילת קלונקס. כדאי לפנות לרופא שרשם לך את התרופה

מנהלי פורום נפרולוגיה