לחץ דם גבוה בבוקר ..........

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

26/05/2019 | 08:56 | מאת: אורית

מטופלת שבועיים בטריטרס כדור אחד.לחץ דם מאוזן ברוב היום.אך בבוקר לחץ דם מאד גבוה.האם צריך להוסיף כדור נוסף ביום

אין מספיק מידע כדי לענות על השאלה. מינון התרופה, מחלות רקע, תרופות נוספות, בדיקות דם רלוונטיות וגם מה ערכי לחץ הדם הנמדדים בבוקר ובערב לפני שהתחלת תרופה וכעת - כל אלה חשובים למתן המלצות. לעיתים התרופה לא מספיקה ל- 24 שעות ואז מספיק לחלק את המינון שאת לוקחת בין הבוקר לערב כדי להגיע לאפקט טוב על איזון לחצי הדם. בטוחה שרופא המשפחה שמכיר אותך ואת הרקע יוכל לענות על השאלה בצורה טובה יותר.

מנהלי פורום נפרולוגיה