פגיעה כליתית חמורה עקב רשלנות בחודש האחרון

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

10/04/2019 | 15:36 | מאת: תומר

רשלנות בחודש האחרון מנעו ממני בדיקות דם ושתן ומנעו טיפול במיון כאבי גב תופת למרות ממצא חריג פגיעה כליתית דרגה 2 לא טופלתי כלל לחץ דם 160 על 90 דופק 130 האם מותר קרדילוק רק זה נתנו לי בינתיים

לצערי חוץ מהמילה רשלנות שאינה ברורה לי אני לא מבינה במה מדובר. הדופק אכן מהיר ולכן טיפול בקרדילוק הינו חשוב ויעזור בהאטת הדופק. כמובן שיש לברר מה הגורמים לעליית לחץ הדם והדופק אך האם הרופא המטפל לא הפנה אותך לבירור?

מנהלי פורום נפרולוגיה