כאב אקוטי באזור מותן שמאל לכוון הגב ובקו ישיר לעצם האגן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

31/01/2019 | 11:20 | מאת: רות

שלום אני סובלת מזה 10 ימים מכאב שלא עוזב בצד שמול מותן לקיוון הגב בקרוב לצלעות הייתי בבדיקת דם ושתן אן שום ממצא לאיפקציה או אבנים בכליה,קבלתי טיפול עם מחט יבשה לשריר באזור עדין לא מראה שיפור אך אדע אם זה סקנת חיים,או עצב עצם,תודה

לא ברור לי מהו טיפול עם מחט יבשה. בכל מקרה אם עולה חשד לאבני כליה כדאי להתחיל בבדיקת אולטרסאונד כליות ודרכי שתן, ואם בבדיקה זו ללא ממצא והכאב נמשך, לשקול ביצוע סיטי בפרוטוקול אבנים. כאבים של אבנים בכליות לרוב יהיו התקפיים, כואבים מאוד. בכל מקרה חשוב בשלב זה להקפיד על שתיה מרובה שיכולה לעזור במידה ואכן מדובר באבן.

מנהלי פורום נפרולוגיה