כדור לחץ דם תרופות ללחץ דם והתופעות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

06/01/2019 | 11:14 | מאת: אביבית

קיבלתי כדורים ללחץ דם אמלו +אמנלקס האם כדור אמלו לא מסרטן האם אפשר לשלב אמלו עם אנלדקס מפחדת להתחיל בכדור אמלו

את אולי מכוונת לדיווח מלפני מספר חודשים כי בחלק מהאצוות של התרופות VECTOR, VECTOR PLUS, DUPLEX בכל המינונים והשילובים שיוצרו על ידי יצרן מסוים נמצא חומר מזהם בכמות חריגה. אחת האצוות המזוהמות הגיעה לישראל. כאמצעי זהירות הוחלט בשלב ראשון על הפסקת הפצת כל תכשירים הללו, המרתן ליצרן אחר או לתרופה אחרת. לא הייתה שום אזהרה בנוגע לאמלודיפין/אמלו. אין מניעה מלקחת יחד עם אנלדקס.

מנהלי פורום נפרולוגיה