תרופה נוגדת דלקות ללא בעיות בקיבה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

23/09/2018 | 21:55 | מאת: דרורינה

האם יש תרופה שנוגדת דלקות כמו ארקוקסיה בריקסין ואטופן 'אינה עושה בעיות בקיבה (סובלת מדי פעם בחומציות) אשמח לדעת אני בת 55 יש לי יתר לחץ דם אבל מאוזנת סובלת.מכאבי גב תחתון כנראה מעומס יתר עבודות וכדומה

זה לא הפורום המתאים לשאלה שלך. בקצרה אומר שכל התרופות השייכות למשפחה של נוגדי דלקת שאינם סטרואידים יכולים לגרום החמרה בלחץ הדם ולגרום/להחמיר אי ספיקת כליות. מבין האופציות שמנית ארקוקסיה נחשבת עם פחות תופעות לווי גסטרואינטסטינליות

מנהלי פורום נפרולוגיה