טיסה לחול לחולה שמקבל טיפול בדיאליזה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

06/02/2017 | 12:45 | מאת: מורי

בעלי מקבל טיפול דיאליזות שלוש פעמים בשבוע האם אנו יכולים לטוס לאחר דיאליזה ולחזור לפני הטיפול הבא ללא חשש .

מטופלי דיאליזה טסים לחוץ לארץ. כל עוד מקפידים על תוכנית דיאליזות סדירה, ותזונה . תזונה תואמת כוללת הימנעות מעתיר אשלגן ומלח על מנת למנוע מצבים מסכני חיים כגון היפרקלמיה או גודש ריאתי. ממליצה להיועץ בנפרולוג המטפל שיחליט האם יש מקום לתת קייקסאלאט 0קושר אשלגן) לתקופת הנסיעה, ואם יש תיפקוד כלייתי שאריתי האם גם לתגבר/להוסיף פוסיד (משתן). בהצלחה

מנהלי פורום נפרולוגיה