פרוגילוטון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/10/2015 | 15:27 | מאת: אורנה

לד"ר משה משה שלום אני בת 47 סבלתי מדימום חזק (המוגלובין שהגיע ל-5.5) לאחר עירוי דם ההמוגלובין עלה ל-8 +כדורי ברזל ההמוגלובין הגיע ל-12 במחזור הבא ההמוגלובין ירד שוב ל-8 בביה"ח נעשה לי גרידה (עדיין לא קיבלתי תשובה) בנתיים הרופא נתנה לי פרוגילוטון הדימום אומנם פסק סיימתי את הגלולות. אחרי שבוע של הפסקה עדיין לא קיבלתי ווסת (האם להמשיך עם התרופה לאחר שבוע הפסקה בכל זאת?

אורנה שלום ותודה על שאלתך. לא ניתן לענות לך ללא בדיקה הכוללת אולטרסאונד נרתיקי לעובי רירית הרחם ואלי פרופיל הורמונלי אך איני משוכנע שהייתי משתמש בפרוגילוטון. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי