גלי-חום, נדודי שינה, הזעות לילה ודיכאון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/03/2005 | 13:01 | מאת: טובה

לאחרונה אני סובלת מכל הנ"ל למרות שאני עדיין מקבלת מחזור חודשי ואין ירידה ברמת ההורמונים הנשיים. הגניקולוג לא ממליץ על הורמונים גם משום שלאימי היה סרטן השד בגיל 74 וגם בגלל שלי היתה טרומבוזה לאחר לידה בניתוח קיסרי. הרופא יעץ לי לנסות "פמינל" המכיל קוהוש-שחור, סויה וסידן - הייתי רוצה לדעת מה הסיכוי שאכן זה יעזור לי. תודה מראש

טובה שלום ותודה על שאלתך. עד 60%-50 סיכוי לשיפור, תוך מספר שבועות. כל טוב דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי