האם לחזור לטיפול הורמונלי?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/08/2004 | 23:36 | מאת: רגינה

שלום ותודה מראש עבור התשובה. אני בת 55 ,השתמשתי במשך למעלה מ5 שנים במדבקות אוורל 50 וארגסט. לפני כחצי שנה הפסקתי בהדרגה עם המדבקות. מאז חזרו התופעות של גלי חום,נדודי שינה,חוסר שקט,אפילו דכאון קל. האם לחזור לטיפול ההורמונלי,או לקחת כדור שינה כמו זודורם,או קוהוש שחור ,רגיעון להרגעה? תודה ושבוע טוב!!

רגינה שלום ותודה על שאלתך. את זקוקה ליעוץ פרטני אם כי את יכולה עקרונית לנסות את תחליפי הטיפול ההורמונלי החילופי. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי