טיפול הורמונלי חלופי בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/07/2020 | 16:07 | מאת: מיקי

שלום, אני בת 59, ולאחרונה גניקולוג המליץ לי על טיפול הורמונלי. אחותי עברה סרטן שד . האם הקישור בין טיפול הורמונלי לבין סרטן השד עדיין תקף בעיני הקהילה המדעית, או שכיום השימוש בהורמונים מותאמים שניתנים עי איש מקצוע נחשבים בטוחים?

מיקי שלום ותודה על שאלתך. יש טיפולים הורמונליים המעלים יותר סרטן שד ויש כאלו שלא. יש לתפור לכל אישה את החליפה הספציפית שלה. אין טיפול מושלם- לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי