הפסקת שימוש במדבקת אברל קונטי ומעבר ללויאל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/02/2020 | 22:46 | מאת: לילי

בת52 כחצי שנה משתמשת במדבקות עקב כאבי פרקים ומעט דכאון וחרדה.לצערי עם המדבקה אני מדממת בדומה למחזורכל מספר שבועות.המדבקה הוחלפה בלויאל2.5 קראתי שהכדור לויאלמגביר יותר מכלל התרופות את הסיכון לסרטן האים נכון הדבר? אשמח להמלצה על כדור מתאים אפשרי תודה רהה מראש

לילי שלום ותודה על שאלתך. ליויאל הינו טיפול הורמונלי עם מספק מאפיינים ייחודיים, כמו שיש לכל תכשיר. בנושא הסיכון לממאירות הוא דומה לטיפולים הורמונליים אחרים. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי