שימוש ראשוני בקרם אובסטין

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/10/2019 | 06:39 | מאת: אילנית

שלום 1.לראשונה קיבלתי קרם אובסטין בת 59. כתוב שם לדווח באם יש היסטוריה של קרישי דם. לאמא שלי היו מספר אירועיים מוחיים קשים עד לפטירתה. האם כדאי לי להשתמש בכלל בתחליף הורמונלי?2. כמו כן השתמשתי פעם אחת וכבר הייתה לי הפרשה צהובה האם זה ימשך ככה? או זה רק בהתחלה? 3.כמו כן יש לי רק יובש בנרתיק שמפריע רק ביחסי מין האם כדאי בכלל להתחיל להשתמש בתחליף הורמונלי למרות שאין לי מחזור כבר כ6 שנים?4. האם כדאי בגילי להתחיל? ועד איזה גיל ניתן להשתמש? תודה מראש על כל השאלות

אילנית שלום. התשובה שקיבלת קודם מתאימה גם לשאלך הנוכחית. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי