דימום שננשך כבר 5 ימים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/06/2019 | 00:39 | מאת: וורה

שלום, אני בת 52. 5 שנים מטופלת בלביאל ואין לי כבר מחזור 5 שנים. מיום רביעי דימומים מעטים בצבע חום. כאשר ביומיים האחרונים התגברו והם בצבע אדום ומעט כאבים כמו מחזור.מתחילת השנה יש לי דלקות שחוזרות ונישנות וטןפלתי בכדורים משחות וג'לים לוגינה. אך עדיין יש הפרשות צהובות ושריפה בנרתיק מה שגרם גם לדלקת בשתן כניראה מהחיידקים. הרופא שלי עמוס והתכתבתי איתו אמר שזה לא דחוף ולחכות עוד חודש. דבר שניראה לי הזוי לחכות עם זה. מה דעתך דוקטור ? האם אפשר לחכות עם הבדיקה חודש ?

וורה שלום ותודה על שאלתך. את צריכה כמובן בדיקת רופא עקב הדימום, לא בהול אך חייבת בדיקה. אם את סובלת כרגע מדלקת בשתן או בנרתיק המציקה לך, ברור שכדאי לטפל בכך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי