טרום גיל המעבר לקראת איזה גיל יכול להגיע?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

27/04/2019 | 12:52 | מאת: טל

שלום בת 51 מזה תקוםה מרגישה תופעות שונות בגוף. עייפות לא מוסברת חוסר אנרגיה דכדוך נוראי שינה גרועה. כאבי פרקים לעיתים יש לציין שאני עוסקת בספורט. המחזור שלי מתחיל להיות מוזר עדיין מגיע אך מתחיל בהפרשות חומות למשך כמה ימים ואז דימום יומיים ונגמר. מה שלא היה לפני האם יש סיכוי שאני לקראת גיל המעבר? והאם לקיחת הורמונים יעזרו לי בתופעות האלו?זה די מלחיץ.אודה על תשובתך.מאוד יעזור לי תשובתך

טל שלום ותודה על שאלתך. ייתכן מאד ואת בפרימנופאוזה (טרום גיל מעבר). האם ואיזה טיפול יעזור? כאן צריך לבדוק אותך באופן ספציפי ע"מ להחליט. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי