שכיחת כדור סימידונה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

09/08/2017 | 22:10 | מאת: רחל

שלום אני בת 55 סובלת מגלי חום עליה במשקל ותסמינים נוספים. נטלתי כ10 ימים טיפול הורמונלי ושכחתי גלולה למחרת הופיע דימום משמעותי כ8 ימים. הרופאה הציעה לי לנסות סימידונה.שאלתי היא האם שיכחה של כדור תגרום לדימום או שזה שונה מגלולות? תודה

רחל שלום ותודה על שאלתך. מוזר לי מאד ששיכחה של כדור אחד באישה בגיל מעבר שנטלה רק 10 ימים טיפול, גרמה לדימום משמעותי של 8 ימים. שיכחת סימידונה אינה גורמת לדימום. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי