תופעות לוואי במחזור ובביוץ

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/01/2017 | 11:35 | מאת: רוני

שלום רב, בת 44 מיזה חצי שנה סובלת בזמן מחזור ובזמן ביוץ מבחילות, חולשה, דכדוך וכאבי ראש עם תחושה של סחרחורת. הלכתי לנוירולוג שאמר שזה הורמונלי, היה לי התקן הורמונלי והוצאתי אותו, עשיתי בדיקות הורמונליות שיצאו תקינות, מה עלי לעשות כדי לחזור לחיות? תודה, רוני

רוני שלום ותודה על שאלתך. לא לגמרי ברור שהסיבה היא אכן הורמונלית משום שרמת הורמוני המין בדם שונה לחלוטין בשני המצבים המתוארים. מקסימלית בביוץ ומינימלית בעת התחלת הדימום הוסתי. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי