תרופת קפרה

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

21/04/2013 | 12:55 | מאת: שני

שלום רב! ביתי בת ה-6 סובלת מאפילפסיה יותר מ4 שנים היא מטופלת בדפלפט בעקבות השמנת יתר אצל הילדה הוחלט על החלפת התרופה לקפרה אני רוצה לדעת מה הן תופעות הלוואי לתרופת הקפרה תודה מראש

שלום רב תרופה טובה תופעת הלוואע העיקרית שיכולה להיות היא עצבנות , אי שקט התנהגותי . במידה ולא חולף לאחר חודש טיפול. לשקול שינוי לתרופה אחרת . בסה"כ תרופה טובה והשינוי הגיוני. בברכה ד"ר אלי הימן מנהל המחלקה לנוירולוגית ילדים והמרכז הרב תחומי לאבחון וטיפול באפילפסיה בילדים, מרכז רפואי אסף הרופא. לפרטים: המרכז הרב תחומי לאבחון וטיפול באפילפסיה בילדים: (אבחון רפואי כוללני , אבחון נוירופסיכולוגי כולל לקויות למידה מלוות והכוונה , טיפול רגשי פסיכולוגי(חרדה, דיכאון, דימוי עצמי נמוך המלווים לעתים קרובות את מחלת האפילפסיה) , טיפול זוגי ומשפחתי (תמיכה וחיזוק המשפחה בהתמודדות עם המחלה) , ליווי והכוונה (Case management). מירית: 089779160 נועה: 089542071 מירפאה פרטית: 037361593

מנהל פורום אפילפסיה בילדים