דפלפט ולימודים

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

20/01/2013 | 13:37 | מאת: מאיה

שלום הבן שלי בן 10 ומקבל כבר כשנה וחצי דפלפט,200 ג' פעמיים ביום ובחודש האחרון 3 פעמים ביום, שמנו לב שבשנה האחרונה חלה הדרדרות רצינית בלימודים, חוסר ריכוז וכשלון בכל המקצועות הנלמדים, רצוי לציין שהיו לו התנתקויות ומאז תחילת הטיפול בדפלפט ההתנתקויות אכן נפסקו, האם יש קשר בין נטילת התרופה למצב בלימודים??

שלום רב ישנם מספסר סיבות אפשריות היכולות להסביר את הקושי השנה . ממליץ: 1.EEG חוזר בחסך שינה.חושב לוודא כי אין ניתוקים. 2.רמת דפלפט - לוודא כי הרמה אינה בתחום המאוד גבוה . 3.ראבחון נוירופסיכולוגי - יאפשר ניתוח של תפקודו ברובד הקוגניטיבי -רגשי , התחייסות לנקודות החוזק והחולשה בלמידה שלו , האם קיימת לקות למידה/ הפרעת קשב, התסכלות האם קיימת עדות לתופעת לוואי של תרופה בהצלחה בברכה ד"ר אלי הימן מנהל המחלקה לנוירולוגית ילדים והמרכז הרב תחומי לאבחון וטיפול באפילפסיה בילדים, מרכז רפואי אסף הרופא. לפרטים: המרכז הרב תחומי לאבחון וטיפול באפילפסיה בילדים: (אבחון רפואי כוללני , אבחון נוירופסיכולוגי כולל לקויות למידה מלוות והכוונה , טיפול רגשי פסיכולוגי(חרדה, דיכאון, דימוי עצמי נמוך המלווים לעתים קרובות את מחלת האפילפסיה) , טיפול זוגי ומשפחתי (תמיכה וחיזוק המשפחה בהתמודדות עם המחלה) , ליווי והכוונה (Case management). מירית: 089779160 נועה: 089542071 מירפאה פרטית: 037361593

מנהל פורום אפילפסיה בילדים