תופעות לוואי לטגרטול

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

18/01/2013 | 00:30 | מאת: טלי

אח שלי בן 13 מקבל טגרטול לאחר מקרים של כאבי ראש והתנתקויות. הוא מקבל במינון די גבוה מכיוון שהחומר לא נספג טוב בדם (הוא פג ויש לו בעיות מעיים- משלשל המון) העניין הוא שמאז קבלת התרופה מצבו ההתנהגותי הדרדר. יש לו חרדות רבות, מצבי רוח קשים ואובססיות. האם זה קשור לתרופה? אילו תופעות לוואי ואם כן מה צריך לעשות?

שלום רב כל תרופה אנטי אפילפטית יכולה לגרום לתופעות לוואי ובמידה וקיימת תחושה כי מאז התחלת טיפול בטדרול קיים שינוי שלילי בהתנהגות שלו , תפקוד , בהחלט יש מקופ לחשוב על תרופה אחרת. בברכה ד"ר אלי הימן מנהל המחלקה לנוירולוגית ילדים והמרכז הרב תחומי לאבחון וטיפול באפילפסיה בילדים, מרכז רפואי אסף הרופא. לפרטים: המרכז הרב תחומי לאבחון וטיפול באפילפסיה בילדים: (אבחון רפואי כוללני , אבחון נוירופסיכולוגי כולל לקויות למידה מלוות והכוונה , טיפול רגשי פסיכולוגי(חרדה, דיכאון, דימוי עצמי נמוך המלווים לעתים קרובות את מחלת האפילפסיה) , טיפול זוגי ומשפחתי (תמיכה וחיזוק המשפחה בהתמודדות עם המחלה) , ליווי והכוונה (Case management). מירית: 089779160 נועה: 089542071 מירפאה פרטית: 037361593

מנהל פורום אפילפסיה בילדים