בירור

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

07/01/2013 | 15:50 | מאת: מזל

אתמול בשעות הצהריים קיבלנו בשורת איוב שהבן שלנו בן ה 8 חלה באיפלפסיה בצידו הימיני של המוח . כמובן שאנו לא מבינים לא לא יודעים מה לעשות למרות שהסבירו לנו , הוסבר לנו שעל הבן שלי לקבל תרופות לכל החיים ושהוא מגובל בכל מיני פעיליות . אודה לקבל מידע נוסף

שלופ רב אפילפסיה אינה אבחנה אחת ווישנם סוגים שונים של אפילפסיות . במרבית המקרים, במיוחד ילדים עם רקע התפתחותי תקין אפילפסיה חולפת לאחר מספר שנים ונה נמשכת לאורך שנים . בברכה ד"ר אלי הימן מנהל המחלקה לנוירולוגית ילדים והמרכז הרב תחומי לאבחון וטיפול באפילפסיה בילדים, מרכז רפואי אסף הרופא. לפרטים: המרכז הרב תחומי לאבחון וטיפול באפילפסיה בילדים: (אבחון רפואי כוללני , אבחון נוירופסיכולוגי כולל לקויות למידה מלוות והכוונה , טיפול רגשי פסיכולוגי(חרדה, דיכאון, דימוי עצמי נמוך המלווים לעתים קרובות את מחלת האפילפסיה) , טיפול זוגי ומשפחתי (תמיכה וחיזוק המשפחה בהתמודדות עם המחלה) , ליווי והכוונה (Case management). מירית: 089779160 נועה: 089542071 מירפאה פרטית: 037361593

מנהל פורום אפילפסיה בילדים