הקלה בפסיכומטרי?

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

26/10/2012 | 00:42 | מאת: ריטה

שלום רב בני בן 21 לאחר שירות צבאי לומד קורס פסיכומטרי. מזה 6 שנים מטופל בדפלפט בשל אפילפסיה. לציין שהישגיו הלימודיים טובים אך בשעת בחינה ישנה בעיה חמורה של הספק. טוען שקצב החשיבה שלו איטי והוא מתוסכל מאוד. האם ניתן להקל עליו בהארכת זמן הבחינה? אודה לך על תשובה ריטה שלום רב בני בן 20 לומד לפסיכומטרי

שלום רב מחלת האפילפסיה מלווה לעתים קרובות בלקויות למידה ו-או הפרעות קשב שלעתים קרובות לא מקבלות מענה עקב הנטטיה להתמקד ב"פרכוסים -אפילפסיה" . ממליץ: אבחון נוירופסיכולוגי שמטרתו להגדיר את נקודות החוזק של הנך ונקודות החולשה מההיבט הקוגניטיבי- תפקודי למידה ותקוד רגשי ולהמליץ על דרכי הטיפול הנכונים. את מוזמנת ליום עיון שאנו עורכים ב 15.11.12 בשעה 09:00 באסף הרופא , בין היתר תינתן הרצאה על נושא זה , קרי אפילפסיה, למידה ועוד... בברכה דר אלי הימן המרכז הרב תחומי לאבחון וטיפול באפילפסיה בילדים: (אבחון רפואי כוללני , אבחון נוירופסיכולוגי כולל לקויות למידה מלוות והכוונה , טיפול רגשי פסיכולוגי(חרדה, דיכאון, דימוי עצמי נמוך המלווים לעתים קרובות את מחלת האפילפסיה) , טיפול זוגי ומשפחתי (תמיכה וחיזוק המשפחה בהתמודדות עם המחלה) , ליווי והכוונה (Case management). מירית: 089779160 נועה: 089542071

מנהל פורום אפילפסיה בילדים