כאבי ראש בעקבות התקף

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

09/08/2012 | 11:27 | מאת: אנה

שלום, אני בת 25 ולפני 5 ימים קיבלתי התקף אפילפטי באמבטיה (למזלי עוד לא הפעלתי את הדוש). ככל הנראה נפלתי (כי כשחזרתי להכרה הייתי בשכיבה בתוך האמבטיה) וההתקף היה במשך כמה דקות (לפי מה שהורי אמרו לי). בעקבות ההתקף אני חווה כל יום כאבי ראש שנמשכים רוב היום, סוג של מיגרנות. אני חייבת לציין שכאבי ראש אצלי הם נדירים והם בד"כ קורים בגלל ישיבה ממושכת מול מחשב או מחסור רב בשעות שינה. אודה לך על כל עזרה. בתודה מראש אנה

שלום רב אני מניח כי לא מדובר בפרכוס רארשון וכי את מאובחנת עם אפילפסיה. היות וקיים שינוי משמעותי בתדירות כאבי הראש שלך כדאי לבדוק מדוע?? 1.האם קשור לתרופות שאת לוקחת או להעלאת מינון תרופה? 2.האם חל שינוי באופי הפרכוסים , האם יתכן כי את חווה פרכוסים שאת לא מודעת ? כדאי לבצע EEG בחסך שינה. 3 האם חל שינוי איכות השינה שלך? 4.חשוב לפנות לנוירולוג/ית המטפלת לצורך בדיקה , וחשיבה מדוע קיימת החמרה בברכה ד"ר אלי הימן מנהל המחלקה לנוירולוגית ילדים והמרכז הרב תחומי לאבחון וטיפול באפילפסיה בילדים, מרכז רפואי אסף הרופא. לפרטים: המרכז הרב תחומי לאבחון וטיפול באפילפסיה בילדים: (אבחון רפואי כוללני , אבחון נוירופסיכולוגי כולל לקויות למידה מלוות והכוונה , טיפול רגשי פסיכולוגי(חרדה, דיכאון, דימוי עצמי נמוך המלווים לעתים קרובות את מחלת האפילפסיה) , טיפול זוגי ומשפחתי (תמיכה וחיזוק המשפחה בהתמודדות עם המחלה) , ליווי והכוונה (Case management). מירית: 089779160 נועה: 089542071 מירפאה פרטית: 037361593

מנהל פורום אפילפסיה בילדים