התייעצות לגבי פרכוס שני בן 5.5

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

15/09/2019 | 13:43 | מאת: אורלי

שלום רב, לפני כ-3 שבועות בני בן ה5.5 חווה פרכוס ראשון בחייו מתוך שינה ב5:45. לפני מספר ימים חווה פרכוס שני מתוך שינה ב5:14 גם מתוך שינה. הוא מקבל לוותרים(קפרה) פעמיים ביום. אני חוששת שזה קרה לו רגשית כתוצאה מגירושים שאני והגרוש שלי עברנו. וחוששת שמתן התרופה יחמיר את ההתקפים. מה עליי לעשות? האם יש פתרונות ברפואה האלטרניבית? בeeg יצא שיש התפרצויות בצד אחד. סי טי מוח תקין. Mri טרם עשינו ממתינים.. אני לא ישנה בלילות אני שבר כלי ובהלם מכל המתרחש. איך חיים עם זה? תודה מראש

בוקר טוב אתם ההורים לא אשמים כלל בהופעת האפילפסיה שסביר להניח כי תחלוף בעתיד התרופה אמורה לסייע ןלא לפגוע . אם התחושה תיהיה כי עושה לו לא טוב ( תופעוח לוואי) יש תרופות אחרות . לבטרים תרופה טובה לעתים לא מתאימה מבחינת יעילות או תופעות לוואי ( כמו כל תרופה אחרת) אפילפסיה לא שונה מאסטמה( אני משוכנע שלו היה לו התקף אסטמה לא היית מרגישה שבר כלי...כך צריך להתייחס גם לאפילפסיה בהצלחה שנה טובה ד"ר אלי הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים