JME אפילפסיה מיוקלונית נעורים מגיל 15

דיון מתוך פורום  אפילפסיה בילדים

02/11/2018 | 19:22 | מאת: סתו

שלום רב! רצינו לדעת האם JME יכול לנבוע מבדיקת מי שפיר בעובר? או אולי פרכוס חום יחיד בגיל 4? או זריקה משולשת נגד צוואר הרחם בכיתה ו'? או אולי מחוסר שינה של שנים וחרדות ocd אצל נערה בגיל ההתבגרות ממבחנים וממורים? אודה על תשובתך בנידון. האפילפסיה שלה התגלתה בגיל 15 וכבר שנתיים יש לה מסוג JME? לא תורשתי אין לא אצל האבא ולא אצל האמא, תודה רבה וערב טוב

שלום רב . כמו הרבה מצבים ברפואה, לאפילפסיה יש בסיס גנטי ( לעתים שינויים גנטיים שחלים בעובר ושלא מורשים בהכרח מההורים או שמסיבה כל שהיא באים לביטוי בצאצאים) JME נכנסת לבקוצה זו , לא קשורה כלל לכל מה שציינתם . בהצלחה ד"ר הימן

מנהל פורום אפילפסיה בילדים