שלום, בן 30 סובל מדקירות מהבטן עד החזה

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

01/12/2016 | 19:12 | מאת: שלום

נשלחתי לאולטרסאונד ולא נמצא כלום. אז איך מגלים ממה הדקירות הללו? מה צריך לעשות? הדקירות כואבות לאחר גהוק או מאמץ האם באולטרסאונד רואים את הקיבה וכל מה שצריך? תודה רבה

שלום רב, מטרת הפורום הנה לספק מענה תזונתי לסובלים ממעי רגיז. אני ממליצה לך להפנות שאלות אלה לרופא המטפל בך. במקביל לבירור הרפואי, אתה מוזמן לנסות ולספק לי קצת נתונים אודות הרגלי האכילה שלך על מנת שאנסה להתרשם אם/ אילו שינויים עשויים להביא להקלה במצבך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי