שתייה ואכילה

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

22/09/2014 | 07:47 | מאת: דני

שמעתי שלסובל ממעי רגיש מומלץ להפריד שתייה מאכילה אך לא ברור לי מה הכוונה. מה זה להפרדי לשתות לפני האוכל - כמה זמן זה נקרא לפני ואותו הדבר לאחרי האוכל. אם מדובר בשעתיים שלוש אז שוב פעם אולי אוכלים ואז נתקלים שוב באותה דילמה לכן זה מאוד לא ברור ... אודה על הבהרות

דני שלום, זה נכון שעבור חלק מהסובלים ממעי רגיז הפרדה של שתייה ואכילה יכולה לספק הקלה מסוימת, אך כמובן שאין מדובר בהמלצה גורפת עבור כל אדם עם מעי רגיז. בד"כ מדובר על הפרדה של 15-20 דקות לפני/ אחרי ארוחה, כולל מאכלים כמו מרקים לדוגמה. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי