דקירות וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

09/09/2014 | 19:29 | מאת: אנונימי

שלום רציתי להתייעץ אני נערה בת 18 וחצי שסובלת במשך שבוע מכאבי בטן כמו דקירות, גזים, נפיחות בבטן, ויציאות מרובות רוב הזמן. לפני כמה חודשים הייתה תקופה של חודשיים שלושה של כאבי בטן כרוניים שלא מצאו להן פתרון כל בדיקותי היו תקינות מבקשת עזרה דחופהה

שלום רב, יכולות להיות סיבות רבות לתופעות שאת מתארת בשאלתך. בתור התחלה הייתי ממליצה לך לעבור לתפריט קל לעיכול ודל בסיבים תזונתיים כמו אלה המצויים בדגנים מלאים, פירות וירקות. את יכולה להתבסס על לחם לבן, אורז, פסטה, בשרים רזים וכדומה. במקביל יש לפנות לדיאטנית גסטרו על מנת לנסות לאבחן את גורם הבעיה ולמצוא לך פיתרון תזונתי ארוך טווח. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי