תפריט תזונתי במקרה של תת משקל

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

28/04/2024 | 17:28 | מאת: lin

אני בת 43 גובה 1.66 סמ משקל 42 קילו המון שנים ככה.. אוכלת ולא משמינה לצערי.. אם אני רק בתת משקל אבל לא בתת תזונה זה מצב הפיך מבחינה של עליה במשקל ? האם אני חייבת להרשם לחדר כושר על מנת להצליח להעלות במשקל ללפחות להגיע ל 53 קילו? חובה תרגילי כושר על מנת להעלות במשקל בצורה תקינה? אני אוכלת הרבה ג'אנק פוד אבל לא עולה במשקל .. בדיקות דם כולן תקינות ב"ה. מה מומלץ לבדוק כדי להבין למה אין עליה במשקל? אני לא מתאמנת בכלל.. רק עושה הליכות. אשמח מאוד לדעתך תודה רבה

שלום רב, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לבעיות מעי רגיש. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית לקבלת מענה מותאם אישית. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי