קרהון מעטניינת לדעת כיצד להשמין חשוב לי מאוד הנשיותשלינ נפגעה ממש אני

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

16/11/2023 | 15:04 | מאת: אתי

אני חולת קרהון רוצה לעלות במשקל מה מותר לי לאכול ? אני אוכלת אורז תפוח אדמה עוף דגים אבל רזה מידי

אתי שלום, ראשית חסר לי מידע רב בשאלתך. קיים שוני רב בין חולי קרוהן שונים ובהתאם גם בהגבלות התזונתיות הרלוונטיות עבורם. יחד עם זאת, רשימת המאכלים שלדבריך את אוכלת הינה מצומצת בכל קנה מידה. בהקשר למקרה שלך, אין זה נכון במסגרת פורום זה לתת לך רשימת מאכלים מהם כדאי לך לאכול. חשוב מאוד שתפני לדיאטנית גסטרו שתוכל לתת לך להתייחסות רחבה יותר ולא רק בהיבט של עלייה במשקל. חשוב לקבל תמונה מלאה על מצבך הרפואי והתזונתי ולתת לך המלצות מותאמות אישית. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי